Bilety 1dniowe:
SUPERVIP* - 2.000 zł
VIP** - 400 zł
1 kategoria – 80 zł
2 kategoria – 60zł
Karnety:
SUPERVIP* - 3.000zł
VIP** - 600 zł
1 kategoria – 130 zł
2 kategoria – 90 zł
* - catering podczas imprezy z zaproszonymi gośćmi zgodnie z zamieszczonym poniżej załącznikiem oraz codzienna kolacja z zaproszonymi gośćmi
** - catering podczas imprezy z zaproszonymi gośćmi zgodnie z zamieszczonym poniżej załącznikiem
14.04.
Zimny bufet - godz. 8.00-10.00
Pieczony burak z kozim serem i płatkami migdałów
Tarta z cukinią i parmezanem
Tarta z serem camembert, oliwką, brokułem
Tartinki bankietowe
Napoje
Kawa zaparzana w perkolatorze
Herbata serwowana w warniku (Dilmach mix)
Mleko/cukier/cytryna
Na ciepło - godz. 14.00-15.00
Zupa
Krem z białych warzyw z oliwą truflową
Krem z pomidorów pelatti z ryżem
Danie główne
Kaszotto z warzywami
Makaron z grillowanymi pomidorkami koktajlowymi, cukinią, i pesto z suszonych pomidorów
Na słodko
Szarlotka/Sernik
Napoje
Kawa zaparzana w perkolatorze
Herbata serwowana w warniku (Dilmach mix)
Mleko/cukier/cytryna
15.04
Zimny bufet - godz. 8.30-10.00
Sałata Grecka
Pieczony burak z kozim serem i płatkami migdałów
Tarta ze szpinakiem i łososiem
Tartinki bankietowe
Napoje
Kawa zaparzana w perkolatorze
Herbata serwowana w warniku (Dilmach mix)
Mleko/cukier/cytryna
Na ciepło - godz. 14.00-15.00
Zupa
Zupa z soczewicy z grzankami
Krem z pomidorów pelatti z ryżem
Danie główne
Kaszotto z warzywami
Leczo wegetariańskie
Na słodko
Panna cotta z musem truskawkowym
Napoje
Kawa zaparzana w perkolatorze
Herbata serwowana w warniku (Dilmach mix)
Mleko/cukier/cytryna